GARDINBILEN er mere end bare "opmåling og tilbud". Vi yder rådgivning og god service, og vi leverer produkter af høj kvalitet fra førende danske og europæiske producenter.

Vi tilbyder professionelle gardinløsinger - lidt hurtigere og lidt billigere. Med en produktpalette der rammer "lige i tiden", og med valg af de rigtige leverandører, kan vi levere alle de nyeste produkter og løsninger - ude og inde - til markedets stærkeste priser.

Vi gør os umage for at finde den løsning, der bedst dækker dine ønsker og behov, og vi garanterer dig en god handel med tryghed og sikkerhed for et funktionelt produkt, du kan have glæde af i mange år.

GARDINBILEN er det nye fælles navn for Gerts Gardiner (Roskilde) og Det Rullende Gardin (Nordsjælland).
Hvis du er interesseret, kan du læse lidt af "historien" her...


Indehaver Keld Johansen:

Navneskiftet: Vi har skiftet navn fordi vi ønsker en skarpere profil og større gennemslagskraft i et marked, der udvikler sig konstant. Heldigvis er "brug-og-smid-væk-kulturen" lidt på tilbagetog, og vi kan se, at flere og flere forbrugere ønsker gardinløsninger i en kvalitet, der holder mere end et par år. Forbrugerne er prisbevidste. Det har de altid været, og vi har altid været der for at imødekomme kundernes behov. Men i dag gælder det i høj grad om at blive set og husket, og det er baggrunden for det nye tiltag. 

Historien anno 1969 - 2016: Min far etablerede GERTs GARDINER i Karen Olsdatterstræde i Roskilde. Det var i 1969. Senere flyttede butikken først til Sankt Hans Gade og siden til Ringstedgade, nr. 10-12 og sidst nr. 37 (i dag Holte Vinlager). Jeg overtog ansvaret for driften i 2009, og min far gik på pension året efter. På det tidspunkt havde jeg været selvstændig siden år 2000, hvor jeg overtog Privaten Gardiner / Det Rullende Gardin efter min faster. Den gang havde vi 7 forretninger i familiens eje, idet fire af min fars søskende også solgte gardiner. Nu har de fleste nået pensionsalderen, men jeg regner med at fortsætte mindst 25 år endnu.

Martin blev ansat som sælger og montør i 2011. Han kom fra en forretning i Hvidovre og har monteret gardiner i det meste af sit arbejdsliv.

UA-93950952-1